vad gör vi

Om Zeventy

Det här är Zeventy

Vi hjälper företag och organisationer att planera och genomföra möten, events och resor. Vi hjälper er med idéer, fungerar som bollplank och skapar en minnesvärd upplevelse i Sverige eller utomlands. Vi arrangerar även temaresor i egen regi där vi vänder oss mot privata marknaden.

Personligt

*

Vi som arbetar på Zeventy tycker om och bryr oss om människor. Vi tycker det är viktigt med den personliga kontakten med våra kunder och partners vilket har resulterat i många långa affärsrelationer.

Energigivande

*

Vi är passionerade kreatörer som brinner för vårt arbete och som mer än gärna delar med oss av vår glöd.

Engagerade

*

Vi ger alltid 100% i varje projekt oavsett storlek. Vi tar ansvar för hela processen och är oftast med under resan eller genomförandet. Vi ger god personlig service och alltid ”det lilla extra”.

Personligt

*

Vi som arbetar på Zeventy tycker om och bryr oss om människor. Vi tycker det är viktigt med den personliga kontakten med våra kunder och partners vilket har resulterat i många långa affärsrelationer.

Event och möten

Upplev nya kulturer, se nya platser, smaka på världen En resa kan vara ett sätt att fira segrar tex när företaget eller avdelningen har uppnått sina uppsatta mål. Att belöna sina medarbetare med en resa svetsar samman gruppen, stimulerar och skapar arbetsglädje och motivation. Kombinera gärna konferens och incentive för maximal effekt. Zeventy finns med under hela processen från idé, kontakter, bokning till medföljande reseledare på resan för minnesvärd upplevelse.

Vi har etablerat många personliga kontakter på de mest populära destinationerna vilket garanterar hög kvalitet. För oss är det viktigt att arbeta med lokala partners som förstår oss och våra skandinaviska kunders önskemål.

Vi erbjuder unika upplevelser och platser och delar gärna med oss av de små pärlor som annars kan vara svåra att hitta. Vi väljer hotell, aktiviteter och restauranger utifrån gruppens behov och förväntningar.

Det finns något för alla oavsett gruppens storlek, budget och önskemål. Genom ett mycket nära samarbete med Odenresor där vi har dedikerade säljare för oss kan vi erbjuda snabba och flexibla flyglösningar.

Bygg laget, stärk kundrelationerna, vinn nya kunder

Förankra en idé, fördjupa ett budskap eller förtydliga företagets kärnvärden genom event och möten. Vi hjälper er att skapa upplevelser och evenemang att minnas. Det kan vara företagets kick off, kundaktivitet, leverantörsmöte dvs evenemang där det krävs idéer och projektledning, det lilla extra.

Vi formar innehållet, skapar rätt inramning och lägger stor vikt i själva genomförandet. Genom kvalitet och precision säkerställer vi leveransen så att ni får ett minnesvärt event.

Interna event – Ett sätt att tacka, uppmuntra eller få ihop sina medarbetare. Genom samhörighet och uppmuntran kommer styrka, inspiration och kreativitet Ett internt event kan vara att anordna allt från en 3-dagars kick off, en dagsaktivitet till ett trevligt kvällevenemang. Det kan handla om allt från teambuildning, inspiration till en resa i eller utanför Sverige.

Externa event – Ett personligt möte är ovärderligt och ett sätt att nå ut till nya eller befintliga kunder, leverantörer och andra grupper som är intressanta för er affär. Exempel på event kan vara allt från seminarietour, utställning till ett mingel.

I eller utanför Sverige – varför inte lägga er konferens, kundaktivitet eller kick off i ett annat land. Det ger energi och nya upplevelser och ger ett stort mervärde till medarbetare och kunder. Vi har stor erfarenhet då vi genomför hälften av våra uppdrag utanför Sverige och har god erfarenhet av både konferens- och incentiveresor.

Zeventys tjänster

Oavsett målgrupp, plats eller storlek på så stöttar Zeventy våra kunder med projektledning i hela processen: